Contact

Contact

Heeft u een tip of vraag? U wenst te reageren op opiniestukken verschenen op onze website? Neem contact op en we zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

De opinie uitgedrukt in onze stukken zijn enkel deze van de auteur. We waarderen alle opbouwende kritiek en suggesties. Stuur ons gerust een e-mail met uw bemerkingen, extra feiten en uw voorstellen op een opinie-artikel. Wenst u zelf een artikel op onze blog toe te voegen? Stuur het ons en we voegen dit gratis voor u toe.

Over Ons

Deconsument.com is een onafhankelijk online platform, een parodie, een opiniekanaal met kritische meningen en satire over maatschappelijke thema’s door en voor consumenten. Wij zijn bloggers, geen (professionele) journalisten. Wij streven geen enkel commercieel doel na.

De opiniestukken zijn een genre waarin Nederlandstalige schrijvers hun persoonlijke meningen geven, met een brombeer-gehalte en satire, met parodieën over actuele gebeurtenissen. Hier vindt u dus enkel persoonlijke opiniestukken. Het kan dus gaan om blogs, columns en ingezonden e-mails of brieven.

Dit zijn persoonlijke Nederlandstalige opiniestukken over maatschappelijke, economische, politieke thema’s alsook publieke personen die ons raken. Wij weten ons hierin gesterkt omdat wij willen geloven in een rechtvaardige maatschappij. De legitimiteit van deze blog berust op ons democratisch recht van vrijheid van meningsuiting. Wij hebben bewust gekozen voor anonimiteit en/of het schrijven onder pseudoniemen om ten volste te kunnen genieten van dat democratisch recht, zodat derden dit recht niet kunnen beïnvloeden. Deze rechten wordt ons toegestaan vanuit de natie van waaruit wij opereren, deze blog gehost wordt alsook de jurisprudentie waaronder wij vallen.

Niettegenstaande dit een Nederlandstalige blog is vallen wij niet onder een land met een Nederlandstalige jurisprudentie. Wij voldoen volledig aan de rechten en plichten van de natie die over deze blog (juridische) bevoegdheid heeft.

Ook het publiceren op onze site is gratis. Dit kan gebeuren onder eigen naam of onder een pseudoniem. Echter bij dit laatste zal onze platform de gegevens van de schrijver bijhouden en te allen tijde vertrouwelijk behandelen.

Teksten die beledigen, kwetsen, de wetten en/of de algemeen heersende fatsoensnormen overschrijden worden niet aanvaard. Het recht van vrije meningsuiting stopt waar de bescherming van de goede zeden, de bescherming van de goede naam en rechten van anderen te waarborgen begint, iets waarover wij steevast waken.

Van zodra u een opiniestuk hebt ingestuurd ontvangt u een bevestigingsmail, waarna wij uw stuk zullen beoordelen. Als het voldoet aan onze voorwaarden, zullen wij het gratis publiceren op deze blog. Soms redigeren we het licht, als extra service.

Verder staat het moderators van Deconsument altijd vrij om uw opiniestuk om andere redenen te plaatsen of te weigeren. Ook kan zij uw opiniestuk zonder overleg redigeren of verwijderen, bijvoorbeeld omdat is gebleken dat het niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden. Over dit alles kan niet met de moderators worden gecorrespondeerd.

Wij geven altijd het recht op weerwoord. Iedereen kan ten alle tijden een fout of een weerwoord rapporteren op een opinie-artikel aan onze moderators of bij onjuistheden aanpassingen of verwijdering van het artikel aanvragen.

Wij vragen niet enkel vrijheid van meningsuiting we geven het ook!

De Moderators

Bromberen, criticasters, opinievreters met zowel een visie van links, rechts als midden.

Team

Contact

deconsumentblog@gmail.com

Sociale Media

Facebook
Twitter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste opiniestukken.

Volg ons op

993FacebookVind ik leuk
4,919TwitterVolgen